Stenläggning Lidingö

J.O.A Sten och Bygg AB

Stenläggning Lidingö

En välutförd stenläggning i Lidingö kan inte bara förbättra utseendet på din fastighet, utan också öka dess värde. Vårt team av experter kommer att arbeta noggrant och precist för att säkerställa att ditt projekt blir en succé och att du får en vacker och hållbar trädgård eller uteplats som du kommer att älska under många år framöver.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förvandla din trädgård eller uteplats till en dröm som blir verklighet. Vi är det självklara valet när det gäller stenläggning i Bromma, och vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa din drömträdgård eller uteplats.

Vilka vi är

Vi är ett företag som arbetar inom mark- och anläggningsbranschen och har en omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Våra specialiteter inkluderar stensättningar, markanläggningar, husgrunder, väganläggningar, finplanering, plantering och parkanläggningar. Vi har kunder som består av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Stenläggning Lidingö

Vad vi gör

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom stensättning, plattsättning, marksten, trädgårdsarbete och byggprojekt. Vårt dedikerade team av hantverkare och trädgårdsproffs har den erfarenhet och kunskap som krävs för att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta utomhusmiljön!

Stenläggning Lidingö

VÅRA TJÄNSTER

Stensättning

Vi är experter på stensättning och erbjuder en komplett lösning från planering till genomförande. Vi använder fina material och genomför noggranna undersökningar för att säkerställa ett hållbart resultat.

Plattsättning

Låt vårt team hjälpa dig att skapa en vacker och hållbar utomhusyta med vår plattsättningstjänst. Vi använder fina material och anpassar designen efter dina önskemål. Kontakta oss idag för att komma igång!

Marksten

vi hjälper dig att skapa en vacker och hållbar utomhusyta med fina material och skräddarsydd design. Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar allt från planering till genomförande och vi är stolta över att leverera högsta kvalitet och effektivitet.

Trädgårdsarbete

Vi specialiserar oss på att skapa gröna ytor genom att plantera nytt gräs eller använda färdiga gräsmattor. Vi har omfattande erfarenhet av att blanda in stensättning på olika sätt för att skapa vackra och funktionella grönområden. Vi är också glada att hjälpa till med planeringen och ge råd och tips om trädgårdsdesign och anläggning av parkområden.

Bygg

Vi erbjuder en omfattande byggservice, från planering och design till genomförande och färdigställande. Våra erfarna yrkesmän garanterar högsta kvalitet och effektivitet.

J.O.A Sten & Bygg AB

STORMBYVÄGEN 3, 163 55 Spånga
070-437 11 27
Stenläggning Lidingö