Stödmur Lidingö

J.O.A Sten och Bygg AB

Stödmur Lidingö

Letar du efter en pålitlig och professionell leverantör av stödmurar i Lidingö? Då har du kommit rätt! Vi är experter på att konstruera och installera stödmurar som är både snygga och funktionella.

Med vår hjälp kan du förbättra utseendet på din trädgård, öka värdet på ditt hem och samtidigt förhindra erosion och skador på din egendom. Våra stödmurar är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och långvarighet, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att byta ut dem på många år framöver.

Vilka vi är

Vi är ett företag som arbetar inom mark- och anläggningsbranschen och har en omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Våra specialiteter inkluderar stensättningar, markanläggningar, husgrunder, väganläggningar, finplanering, plantering och parkanläggningar. Vi har kunder som består av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Stödmur Lidingö

Vad vi gör

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom stensättning, plattsättning, marksten, trädgårdsarbete och byggprojekt. Vårt dedikerade team av hantverkare och trädgårdsproffs har den erfarenhet och kunskap som krävs för att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta utomhusmiljön!

Stödmur Lidingö

VÅRA TJÄNSTER

Stödmur Lidingö

Stensättning

Vi är experter på stensättning och erbjuder en komplett lösning från planering till genomförande. Vi använder fina material och genomför noggranna undersökningar för att säkerställa ett hållbart resultat.

Stödmur Lidingö

Plattsättning

Låt vårt team hjälpa dig att skapa en vacker och hållbar utomhusyta med vår plattsättningstjänst. Vi använder fina material och anpassar designen efter dina önskemål. Kontakta oss idag för att komma igång!

Stödmur Lidingö

Marksten

vi hjälper dig att skapa en vacker och hållbar utomhusyta med fina material och skräddarsydd design. Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar allt från planering till genomförande och vi är stolta över att leverera högsta kvalitet och effektivitet.

Stödmur Lidingö

Trädgårdsarbete

Vi specialiserar oss på att skapa gröna ytor genom att plantera nytt gräs eller använda färdiga gräsmattor. Vi har omfattande erfarenhet av att blanda in stensättning på olika sätt för att skapa vackra och funktionella grönområden. Vi är också glada att hjälpa till med planeringen och ge råd och tips om trädgårdsdesign och anläggning av parkområden.

Stödmur Lidingö

Bygg

Vi erbjuder en omfattande byggservice, från planering och design till genomförande och färdigställande. Våra erfarna yrkesmän garanterar högsta kvalitet och effektivitet.

J.O.A Sten & Bygg AB

STORMBYVÄGEN 3, 163 55 Spånga
070-437 11 27
Stödmur Bromma